Steffi Van Aken
Steffi Van Aken

Psycholoog

Visumnummer erkend klinisch psycholoog: 315512
Lid van de psychologencommissie

Mijn opleidingen:
 • Master in de klinische psychologie, afstudeerrichting ontwikkelings- en volwassenenpsychologie
 • Opleiding behandeling eetstoornissen
 • Workshop oudertraining eetstoornissen
 • Motiverende gespreksvoering
 • Opleiding behandeling burn-out
 • Acceptance and Commitment Therapy (i.o.)
 • Diverse (jaarlijkse) bijscholingen
 
Praktische Informatie

Wanneer? Maandagnammiddag en maandagavond

 

Waar sta ik voor?

In 2011 studeerde ik af als klinisch psycholoog aan de Vrije Universiteit Brussel. Werkervaringen deed ik op binnen het CLB, in de psychiatrische gezondheidszorg en in de bedrijfswereld. Sinds enkele jaren ben ik aan de slag als zelfstandig psycholoog. Ik bied ondersteuning en begeleiding in de vorm van gesprekstherapie. Binnen die therapie neem ik de tijd om te luisteren naar wat minder goed of moeilijk loopt. We bekijken samen welke vorm van begeleiding het beste past bij jouw noden en verwachtingen. Zowel jongeren als volwassenen kunnen bij mij terecht voor uiteenlopende (hulp)vragen en thema’s. Uiteraard ben je ook welkom wanneer je eigen hulpvraag nog niet helemaal duidelijk is. 

 

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

 • Eetstoornissen
 • Emotionele problemen
 • Gedragsproblemen
 • Depressie, verdriet, neerslachtigheid
 • Onzekerheid
 • Angsten
 • Stressgerelateerde klachten en burn-out
 • Relationele problemen
 • Middelenmisbruik