Karen Peeters

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Mijn werk als logopediste is louter gericht op onderzoek en behandeling bij volwassenen.

Wanneer je na een hersenletsel (CVA, trauma, …), naar aanleiding van een neurologisch ziektebeeld (ALS, ziekte van Parkinson, …) of om nog andere redenen nood hebt aan logopedische begeleiding kan u bij mij terecht voor de behandeling van:

  • Moeilijkheden met taal (afasie)
  • Moeilijkheden met spreken (dysartrie)
  • Moeilijkheden met slikken (dysfagie)
  • Cognitieve problemen (plannen, organiseren, …)
  • Stem- of articulatieproblemen

Wie ben ik?

Ik ben Karen Peeters en in 2016 studeerde ik af aan de Universiteit Gent als logopediste. Tijdens mijn opleiding raakte ik geboeid door de werking van de stem. Daarnaast liep ik onder andere stage in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen waar mijn interesse in het werken met volwassenen met verworven spraak-, taal-, stem- en slikstoornissen gewekt werd.

Na mijn afstuderen begon ik te werken in een zelfstandige praktijk gecombineerd met een opleiding tot leerkracht Nederlands voor anderstaligen. Na enkele maanden in het onderwijs te hebben vertoefd, werk ik sinds begin 2018 voltijds als zelfstandig logopediste.

Als logopedist geloof ik sterk in levenslang leren en vind ik het belangrijk om me verder te specialiseren. Mijn interesse in de neurologopedie is in de loop van de tijd zodanig gegroeid dat ik op dit moment een tweejarig postgraduaat neurogene communicatiestoornissen volg om me verder te specialiseren.

Contact

Indien u een intake wenst, kan u mij telefonisch of via e-mail bereiken:

0472/04.27.70 of karen_peeters@outlook.com